For god ordens skyld


For god ordens skyld. Forny ikke dit Netflix-abonnement bare fordi der står i en mail, at du skal.
Jeg har lige modtaget en mail om at mit Netflix-abonnement (som jeg ikke har ) er blevet lukket på grund af vanskeligheder med faktureringen. Det er så meningen, at jeg skulle klikke på et link for at åbne igen.
Mailen er skrevet på et fejlbehæftet dansk og emnet er: “ID686681 Der er et faktureringsproblem. Users-Netflix”. Afsenderen er ikke Netflix og mailen er nu slettet.

Comments

comments


Ritva Heinonen

Den ægte Netflix trækker pengene automatisk, så de rigtige kunder kan ikke sådan snydes. Forhåbentlig.

Vibeke Monza

Er da altid rart at vide

Christian Dyrst

Jo det kan de jo netop hvis de får at vide at dén automatik ikke længere dur…

Bettina Hartmann

Jeg får den slags mail hele tiden, hvor de lader som om de skriver fra div. banker, tv-abonnementer, etc. Jeg klikker som udgangspunkt ikke på noget, og antager, at hvis der virkelig var et problem, så ville jeg nok mærke det .-)

    Christian Dyrst

    Det tror jeg er en god tilgang til fænomenet…

Christian Dyrst

Det tror jeg er en god tilgang til fænomenet…

Vibeke Binderup Dyrst

Et sted i de fleste mailprogrammers menuer, i en åben mail, kan findes et menupunkt, der hedder enten “Vis kildekoden” eller “vis headers” klikker man der, får man vist den rigtige afsenderadresse, som, hvis mailen er fup, er en helt anden end den det umiddelbart ser ud til.


Cambodia Travel guide, tips and inspiration

March 1, 2019

Cambodia travel guide, including map of Cambodia, tips on Cambodian culture, places to visit in Cambodia, when to go to Cambodia and Cambodia travel tips A cultivated country with something exciting to offer every traveller. Cambodia is still less visited…  Đọc tiếp