HUSTLE IN SILENCE


HUSTLE IN SILENCE.
Sudah 2 minggu saya tak ber”mukabuku”. Apa khabar kawan-kawan?
Dah nak masuk 2018 dah. Cepatnya masa berlari! Apa rancangan anda untuk tahun baru? Malam ni saya akan kongsikan “vision board” saya.
Vision board ini adalah salah satu penyumbang besar kepada semangat dan target yang hendak dicapai. Saya sudah mula dari tahun 2016 dan ternyata berkesan. Apa yang saya nak,saya dapat dengan izin Allah.
Anda dah “list” ke belum impian 2018 anda? Kalau belum,cepat tulis! Saya nak ajak semua orang keluar dari kepompong dan bertukar jadi rama-rama.
Effa Asyifa,
Nak jadi rama-rama cantik.

Comments

comments


Fitrah Hat

wahhh nak jadi juga butterfly

    Effa Asyifa

    Mari mariii

Effa Asyifa

Mari mariii

Norlaila Harun

Dah,na fokus ke depan, mn yg rasa bnyak x menyenangkn tinggai terus.sy pilih untuk menjlni hidup yg lbh tenang dan bhgia

    Effa Asyifa

    Taip “on bahagia” ke hati saya.. kikiki

    Norlaila Harun

    Xpayah taip on.tp kena cr bahagia tu

Effa Asyifa

Taip “on bahagia” ke hati saya.. kikiki

Starry Hidayah Harun

Ya jadi rama2.Walaupun telah berjaya keluaq dr kepompong,masih terbang rendah tapi memikat.bikin ramai mau dekat.Xmau jd helang nah terbang tinggi seorang diri mendabik dada di langit tinggi.Tak dak sapa pandang apatah lagi mau dekat.i pun nak start tulis dah wish i.All the best!

    Zulkarnain Ajis

    tp puan, saya minat burung helang sbb skills nya yang tangkas dan matanya(fokus) yang tajam dan saya suka terbang melangit seperti baju merah itu hihi

    Starry Hidayah Harun

    Hahaha..terbang melangit.i sokong u.cita2 u bole seperti itu jangan sikap seperti itu.all the best for 2018.wish and list. may all yr wishes come true.

    Zulkarnain Ajis

    aminnnnn… terima kasih. semoga dijauhkan sikap sebegitu. huhu. same goes to you, semoga berjaya in 2018

    Zulkarnain Ajis

    *for the wish and list

    Effa Asyifa

    Inshaallah 2018 would be better. Let’s hustle everyone!

Zulkarnain Ajis

tp puan, saya minat burung helang sbb skills nya yang tangkas dan matanya(fokus) yang tajam dan saya suka terbang melangit seperti baju merah itu hihi

Starry Hidayah Harun

Hahaha..terbang melangit.i sokong u.cita2 u bole seperti itu jangan sikap seperti itu.all the best for 2018.wish and list. may all yr wishes come true.

Zulkarnain Ajis

*for the wish and list

Rozanï HēNg

Akak nk jadi butterfly gak tapi ada yg ckp
Kak jadi lion

    Cik Biebiey

    Ekelehh

    Effa Asyifa

    Sapa tuuuu

Cik Biebiey

Ekelehh


Cambodia Travel guide, tips and inspiration

March 1, 2019

Cambodia travel guide, including map of Cambodia, tips on Cambodian culture, places to visit in Cambodia, when to go to Cambodia and Cambodia travel tips A cultivated country with something exciting to offer every traveller. Cambodia is still less visited…  Đọc tiếp